Statafels

STATAFELS - STATAFELHOEZENZichtbaarheid van de organisatie door middel van een logo is tegenwoordig erg belangrijk. Daarom biedt Leijs de mogelijkheid om het logo van de organisatie of een ander beeldmerk af te drukken op statafelrokken ofwel statafelhoezen. Vraag informatie aan of bestel nu een gepersonaliseerde statafelhoes, mail ons direct. Voor de bestelling hanteert Leijs een minimum van drie hoezen per bestelling.


De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. De bedrukte hoezen zijn wasbaar tot 40°C en kleurecht. Afmetingen zijn 85×114 cm en zijn geschikt voor vrijwel alle statafels. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.


De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten. De volledige statafelrok is naar eigen inzicht te bedrukken met alle mogelijke kleuren. Voor meer informatie over persoonlijke afdrukken en bestellen, mail naar info@leijs.eu of ga naar de contactpagina.Nu ook leverbaar! Effen stretchhoezen voor de statafels


Verkrijgbaar in de kleuren

appelgroen, wit, zwart, beige,

oranje, rood, bordeauxrood en

paars


Meer info via de contactpagina of u stuurt een mail naar info@leijs.eu

Vanaf

STATAFELS


Statafels zijn van belang voor het slagen van een evenement of feestje. Een statafel biedt een goede gelegenheid om de gasten een prettig gesprek te laten voeren. Het kan daarnaast ook functioneel van pas komen om hapjes en drankjes op te plaatsen. Voor evenementen zoals beurzen en presentaties kunnen de statafels uitstekend worden gebruikt om artikelen te tonen of drukwerk op te plaatsen om mee te geven. Inklapbare statafels zijn veel praktischer en goedkoper dan gemonteerde houten statafels. Deze zijn lastig te transporteren en kosten veel geld in de aanschaf of verhuur. Het voordeel van de statafelhoezen van Leijs is tevens dat het functioneel meubel transformeert in een mogelijkheid om een merk of bedrijf extra zichtbaarheid te geven. Vanuit onze klanten horen we vaak dat het een trigger is voor beursbezoekers om de standhouder aan te spreken.

Extra:

A

Vanaf

DESIGN DOOR LEIJS

Voor het ontwerpen van een design voor de statafelrok kunt u gebruik maken van onze kennis en ontwerp capaciteiten. In dit geval kunt u het logo of beeltenissen naar ons sturen en tevens u wensen kenbaar maken omtrent het design. Alvorens de opdracht naar de printer wordt gestuurd wordt het design naar u verzonden voor goedkeuring of mogelijke aanpassingen.

Extra:

A

Vanaf

AANLEVEREN ARTWORK


De Adobe PDF-file biedt u de mogelijkheid om een volledig gepersonaliseerde statafelrok te ontwerpen. Uw logo’s en teksten moeten worden aangeleverd in een vector bestand met vermelding van PMS kleuren, welke zijn opgemaakt in:


Adobe illustrator (ai, eps, of pdf file)

Coreldraw (cdr, eps of pdf file)

Resolutie afbeeldingen minimaal 600dpi

NIET geschikt zijn afbeeldingen met de volgende bitmap formaten: ttf, jpg, psd, gif, doc, ppt etc.

Extra:

A

TKI Watertechnologie
TKI Watertechnologie